Manuell struktur i skiene gir forbedret gli ut fra ulike snøforhold. Struktur er ofte viktigere enn valg av glivoks og fluor og gir stor effekt også uten bruk av fluorprodukter.

Med et strukturjern kan du raskt tilpasse skiene til de rådende snøforholdene og gjøre justeringer til endrede forhold på arenaen. En god ski vil også være mindre begrenset til en bestemt type snø, siden justering av struktur kan utvide det optimale anvendelsesområdet. Manuell struktur påvirker ikke skiens egenskaper permanent. Når ny voks varmes inn vil den manuelle strukturen gradvis bli fjernet og en ny manuell struktur kan legges.

Det er under en del forhold vanskelig å velge optimal manuell struktur. Som en tommelfingerregel gjelder: fin struktur for kaldt og nysnø - og veldig grov struktur for våt snø. For noen snøforhold mellom disse to ytterpunktene finnes det ytterligere strukturjern tilgjengelig i varierende grovhet.

Strukturjernene våre er utviklet og håndlaget hos Arno Barthelmes Zella-Mehlis. Barthelmes er en tysk spesialprodusent, som først og fremst leverer mye utstyr til medisinsk industri. Spisskompetanse på presisjon i behandling av metall og et nært samarbeid med flere landslag har gitt et veldig bra resultat. Strukturene hans har vært mye brukt av flere landslag i verdenscupen de siste to årene. 

Strukturjern HWK Norge online store/Tilbehør/StrukturjernProdukterHWK Norge online store/Tilbehør/StrukturjernProdukter

* Priser inkluderer mva. Gratis frakt!